Husnummer

En av de viktigste valgene med et husnummer er å velge plassering. Husk at besøkende skal lett kunne finne fram til din bolig og må kunne se nummeret fra veien/innkjørsel. Du bør også ha god plass rundt tallet slik at tallet ikke blir ”presset” inn i et hjørne. Når du har funnet en god plassering kan du gjøre deg klar med å finne frem en penn og drill.

1. Sett tallet der du ønsker og mål opp.

2. Når du har funnet riktig plassering markerer du alle hullene.

3. Ta skruen gjennom hullet og sett avstandsbolten bak (Sjekk at tallet har folie på fremsiden og/eller på baksiden. Fjern disse!!)

4. Plasser skruen på det markerte området på husveggen og skru forsiktig inn skruen halvveis. Du kan også forbore hullene før du gjør dette.

5. Når du har skrudd skruen halvveis inn tar du neste skrue og gjentar trinn 3 og 4. Når alle skruene står halvveis i veggen er det bare til å skru alle skruene helt inn. Pass på at tallet står rett mens du gjør dette.

Gratulerer. Der var det på plass!

Har du flere tall kan det være lurt å plassere alle tallene på et stort ark. Her kan du se på avstanden og plassere de riktig i forhold til høyde. Når det er gjort, markerer du alle skruehullene og fester arket på husveggen med en teip. Forbor alle hullene og følg veiledningen over.

Jeg håper du blir super fornøyd og må gjerne dele det ferdig resultatet på sosiale medier og tagge #designrik_bryne eller sende meg bilder på epost. Det synes jeg er skikkelig stas!

NB! Ved rengjøring av huset - ikke få vaskemiddelet husvask og/eller kraftvask på tallene. Dekk de til eller ta de ned ved rengjøring av huset. Tallene kan ta skade da vaskemiddelet er for sterkt.